Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Ecusoane scolare plastic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Ecusoane scolare de plastic: usoare, cu aspect placut si practice.

Compania noastra produce o gama variata de ecusoane plastic de diverse formate sau marimi, cu diverse sisteme de prindere. De asemenea, in oferta noastra mai puteti descoperi: ecusoane cu clips si ac, lantisor metalic pentru ecuson, snur textil pentru ecuson, ecusoane cu rasina, ecusoane plastic gravate cu aspect metalic sau cu fereastra, ecusoane metalice.

Aceste ecusoane reprezinta mijloace de identificare pentru angajati, vizitatori, participanti la diferite evenimente, cursanti, elevi, fiind purtate in cladiri de birouri, institutii, in spatii anexe, precum si la diverse intalniri, competitii.

Facand parte din identitatea organizatiei sau institutiei pe care o reprezinti, ecusoanele trebuie sa aiba un aspect profesionist, sa fie lizibile si sa prezinte clar elementele de identitate, precum logo, denumire, adresa, nume.

Puteti alege variantele de ecusoane plastic care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale in functie de frecventa si durata de folosire, numarul de bucati necesare, locul unde vor fi purtate, bugetul avut la dispozitie.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apeland numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura