Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Litere volumetrice luminoase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Litere volumetrice luminoase individuale sau logo-ul dumneavoastra format volumetric - reprezinta o solutie extrem de eleganta pentru promovarea brandului si business-ului astfel incat, din panoplia de reclame de orice tip outdoor, sa puteti iesi in evidenta.

Sian Image Media este specializat in executia de litere volumetrice luminoase led.

Litere volumetrice luminoase cu banda led, in diverse culori, ofera vizual un grad mare de spectaculozitate. Au un consum mic de energie datorita modulelor led utilizate. Durabilitatea in timp este de peste 3 ani la exterior.

Se pot amplasa la exterior pe fatada cladirii, pe suport metalic independent sau deasupra cladirii. Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.

Se construiesc in intregime din plexiglas colantat sau avand baza din comatex sau forex cu o grosime de 5-10mm, cant din aluminiu sau comatex si fete din plexiglas.

Sursele sunt cu transformatoare toroidale si punti redresoare. Nu folosim surse gen ”surse de calculator” sau ”surse cu placa electronica” pentru ca nu sunt stabile in timp si nu fac fata variatiilor de temperatura.

Ca sistem de iluminare folosim leduri, tuburi neon sau tuburi de gaz spectral, iar in anumite cazuri proiectoare. Intensitatea iluminarii poate fi de diferite feluri de iluminare static, pana la iluminare LCD incorporate sau jocuri de lumini.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura