Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Casete luminoase LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sian Image Media realizeaza casete luminoase utilizand materiale si accesorii de cea mai buna calitate si punand accent pe finisarea impecabila a produsului finit.

Personalizarea acestora se face cu autocolant translucent sau normal, decupat conform graficii dvs. Aceasta folie adeziva este rezistenta la chimicale si solventi si are o suprafata satinata ce inlatura reflexiile, sau poate fi lucioasa.

Clientii nostrii pot alege dintr-o gama variata de casete luminoase aluminiu cu desgn-uri personalizate, in functie de ce se potriveste mai bine locatiei sau evenimentului pe care doriti sa-l promovati. Firmele luminoase se utilizeaza atat indoor cat si outdoor si exista in urmatoarele variante:

- Casete luminoase aluminiu simpla fata;
- Casete luminoase aluminiu dubla fata;
- Sisteme aluminiu cu rame Clickframe - Casete luminoase Slim;
- Totemuri luminoase aluminiu.

In acele locatii in care se doreste mai multa eleganta si stil in personalizare, propunem casete luminoase aluminiu foarte subtiri, asa numitele rama clickframe. Iluminarea fetelor acestui tip de casete luminoase din aluminiu se face cu o fata de stiplex special, care perimite asezarea ledurilor pe cantul acestia.

Pentru detalii ne puteti contacta utilizand formularul de Contact de pe site sau numelere de telefon afisate pe site.
Iluminarea se face numai cu tehnologii LED.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura