Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Reclame luminoase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
3D, paralelipipedica
Out Of stock
Descriere
Solutia excelenta de publicitate atat pentru exterior, cat si pentru interior, pe fatade - o reprezinta materialele tip reclame luminoase.

Pentru a face mai usoara identificarea unei locatii - se recomanda casete luminoase duble fata aluminiu. Acestea se folosesc in general, mai mult, pentru exterior.

Aceste casete casete luminoase se pot utiliza pentru diverse locatii indoor cum ar fi hoteluri, receptii, baruri, cluburi, restaurante, cladiri de birouri. Casetele luminoase duble fata aluminiu au un sistem de iluminare al stiplex-ului in cant, cu leduri.

Fata de alte produse din aceeasi gama, reclamele luminoase sunt mai accesibile din punct de vedere financiar. Pentru montajul acestor materiale publicitare exista o echipa specializata.

Casete luminoase duble fata aluminiu - sunt folosite pentru a face mult mai usoara identificarea unei locatii, si se folosesc in general mai mult pentru exterior.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura