Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Carti de vizita Premium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cartile de vizita de lux din carton sunt, de facto, cele mai calitative si de invidiat. Cartile de vizita sunt mai mult decat o foaie de carton cu informatii despre proprietar si datele sale de contact.

Cartile de vizita premium sunt o modalitate excelenta de a va face cunoscuta afacerea si de a crea o prima impresie puternica. Acestea sunt confectionate din materiale de inalta calitate, cu design-uri personalizate, culori vibrante si finisaje elegante.

Carti de vizita reprezinta un mediu publicitar sofisticat, prin care compania se reprezinta subtil si discret in lumina favorabila. Acest lucru poate fi realizat pe un suport pe plastic si printr-un design atractiv. Cartile de vizita premium pot fi personalizate 100% si in diferite moduri.

Repede nu inseamna neaparat necalitativ, inseamna ca specialistii nostri au o vasta experienta in acest domeniu; iar acest lucru garanteaza calitate si un timp scurt de executie a lucrarilor.

Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura