Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Camasi personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Tot mai multe firme existente pe piata, folosesc, pentru a crea o imagine mai puternica fata de clienti lor, camasi personalizate cu sigla, grafica, logo-urile acestora sau alte elemente grafice reprezentative.

Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi ale dumneavoastra de imbunatatire a imaginii si reputatiei pe piata in care activati, Sian Image Media va pune la dispozitie un serviciu complet de personalizare a acestei imagini.

Firma noastra va ofera posibilitatea imprimarii unuia sau a mai multe tricouri cu poza ta, textul tau sau diverse modele dorite de tine, pentru a iesi in evidenta prietenilor tai cu camasi personalizate cat mai frumoase.

Camasi personalizate cu sigla, grafica, logo-urile acestora sau alte elemente grafice sunt folosite de tot mai multe firme existente pe piata, pentru a crea o imagine puternica in fata clientilor sai.

Este o placere pentru noi sa stim ca putem sa va realizam produsele la o calitate exceptionala, pentru ca dispunem de o masina de brodat de ultima generatie.

Departamentul de inscriptionari textile al firmei Sian Image ofera o gama foarte larga de camasi personalizate prin termotransfer si serigrafie, atat de barbati, cat si de dama.

Pentru mai multe detalii va rog sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de Contact sau ne contactati la unul din numerele de telefoane afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura