Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Agende cu spirala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Agenda personalizata cu spirala este un obiect indispensabil in viata oricarei persoane organizate care isi doreste sa-si organizeze timpul intr-un mod eficient. Spirala ofera performante mari in ceea ce priveste accesul simplu la fiecare pagina si, desigur, faptul ca poti rupi paginile care au fost trecute ori ca ai cateva pagini goale, dar si ca poti adauga pagini cand este necesar.

Agendele cu spirala sunt o modalitate practica si organizata prin care va puteti gestiona timpul si sarcinile, oferindu-va posibilitatea sa va notati gandurile si planurile in pagini ordonate, usor de accesat.

O alta mare calitate a agendelor personalizate cu spirala este faptul ca pot fi potrivite pentru orice nevoie individuala. Fiecare persoana are o modalitate diferita de a-si organiza timpul, iar agenda personalizata cu spirala poate fi personalizata pentru a se potrivi exact stilului personal.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Pentru a economisi timpul pretios, va rugam sa ne trimiteti detalii exacte: cantitate, format (A4, A5, A6), grafica si altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura