Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Halate medicale brodate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Broderia halatului medical este o modalitate excelenta de a personaliza halatele pentru profesionistii din domeniul medical si a oferi o imagine profesionala si organizata. Broderia poate fi adaugata pe partea din fata sau pe maneci si poate include numele complet, initialele, numele clinicii sau a departamentului si/sau un logo.

Una dintre avantajele broderiei pe halatul medical este faptul ca aceasta poate ajuta la identificarea rapida si usoara a personalului medical intr-un mediu aglomerat, precum un salon de spital sau o clinica. Personalizarea poate ajuta de asemenea la cresterea increderii pacientilor in personalul medical si in imaginea generala a clinicii sau departamentului.

Broderia pe halatul medical este efectuata de o masina de brodat de ultima generatie. Tehnica de broderie poate fi aplicata pe o varietate de tipuri de halate medicale, precum si pe haine de laborator, picioare, blouse si multe altele.

Un alt avantaj al broderiei pe halatele medicale este costul accesibil al personalizarii. Desi costurile pot varia in functie de numarul de halate necesare si de complexitatea personalizarii, acestea sunt de obicei accesibile.

In plus, broderia pe halatele medicale poate fi o alegere excelenta pentru a oferi un cadou personalizat unui profesionist din domeniul medical, pentru a marca un eveniment special, cum ar fi absolvirea facultatii de medicina, sau pentru a se incadra in tematica unei campanii de marketing.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura