Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Tablouri canvas cu harta lumii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Tablourile canvas personalizate cu harta lumii sunt o modalitate excelenta de a va decora casa sau de a face un cadou personalizat cuiva drag. Aceste tablouri sunt realizate din panza canvas de calitate superioara, cu un strat protector pentru a preveni ingalbenirea, astfel incat sa arate mereu impresionant in orice incapere.

Sasiurile din lemn masiv confera o intoarcere stabila si marginile sunt inglobate in sasiu pentru a preveni deteriorarea in timp. Cernelurile folosite sunt de cea mai buna calitate, rezistente la apa si decolorare, astfel incat sa poata mentine culorile vibrante pentru mai mult timp.

Datorita personalizarii, aceste tablouri canvas pot fi adaptate dimensiunii si designului dorit. Poti adauga nume de tari, continente, imagini sau orice alt element care sa personalizeze tabloul exact dupa preferintele tale sau ale persoanei care va primi acest cadou. De asemenea, aceste tablouri personalizate pot fi compatibile cu orice nevoi sau teme ale incaperii in care vor fi amplasate.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Avem o gama larga de imagini cu harta lumii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura