Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Pliante publicitare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

006 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pliante publicitare - Un mijloc eficient de promovare

Cele mai eficiente instrumente de marketing sunt pliantele.

O gospodarie din tara noastra primeste anual aproximativ 35 de pliante publicitare, de douazeci de ori mai putin decat media europeana. Astfel, in casuta postala a unui occidental intra anual circa 700 de pliante publicitare si flyere/fluturasi. Aceasta metoda de marketing, care necesita cheltuieli minime si care s-a dovedit foarte eficienta in strainatate, este inca in dezvoltare in Romania.

Potentialul este urias, pliantele/fluturasii fiind instrumentul de marketing preferat in randul retailerilor.
Cea mai mare pondere in randul pliantelor la nivel local o au cele care vin din partea companiilor de retail, campaniile bazate pe distributia brosurilor fiind si cel mai eficient canal de promovare. Costurile productiei de pliante sunt reduse in comparatie cu promovarea media si permite, potrivit specialistilor din domeniu, analizarea publicului-tinta.

Pentru locuitorii marilor aglomeratii urbane si nu numai, nu mai este nici o surpriza sa-si gaseasca cutia postala plina cu pliante, flyere si fluturasi publicitari. Fie ca vin de la Carrefour, Bricostore, Praktiker, Mobexpert sau din sistemul bancar, pliantele/flyerele au devenit o forma din ce in ce mai agreata de marii retalieri de a-si promova produsele si implicit, de a atrage cat mai multi clienti in magazine.

Fluturasii, instrument util pentru 65% dintre europeni.
La nivel european, se poate vorbi de o traditie in primirea si citirea acestor pliante/fluturasi.
Potrivit unui studiu paneuropean ELMA, circa 69% dintre consumatorii europeni si respectiv 79% in Europa centrala, citesc pliantele de retail.

Costul este in functie de cantitatea solicitata.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura