Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (326)

Copertina policarbonat si fier forjat pe schelet metalic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei
Descriere
Materiale publicitare la un pret convenabil si de o calitate ireprosabila.

Producem copertine cu policarbonat si fier forjat pe schelet metalic din teava de otel. Structura metalica a copertinei este construita ca un singur bloc, sudata complet sau cu componente prinse cu suruburi pentru a rezista actiunilor vanturilor puternice.

In comparatie cu variantele de copertine retractabile, copertinele construite de catre societatea noastra sunt fixe si nu sunt afectate de furtuni sau rafale de vant. Toata partea metalica si elementele de fier forjat ale copertinei sunt curatate in prealabil si tratate anti-rugina. Fiecare copertina se construieste individual in functie de amplasament si se monteaza finisata, cu modelul de Policarbonat Celular dorit.

Structura metalica se poate vopsi in culoarea dorita de client. Se poate construi aproape orice forma de copertina cu orice elemente de fier forjat in functie de dorinta fiecarui client.

Copertinele din policarbonat pot fi realizari simple sau deosebite, in functie de cerintele clientului.

Preturile acestui produs sunt orientative.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura