Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)
Descriere
Semnalistica luminoasa este un mijloc excelent de reclama pentru orice birou, business, de la restaurant la salon spa. Daca aveti un logo, Sian Image Media il poate transforma intr-o frumoasa reclama sau caseta luminoasa.

Casetele luminoase sunt o solutie utila si eficienta pentru orice afacere care doreste sa-si promoveze brand-ul si sa atraga atentia clientilor potentiali intr-un mod vizual spectaculos. Acestea sunt fabricate dintr-o structura solida din aluminiu sau otel, cu un panou din plastic translucid sau cu LED-uri.

Casetele luminoase realizate de Sian Image Media sunt realizate cu materiale si accesorii de cea mai buna calitate, punandu-se accent pe finisarea impecabila a produsului finit.

Personalizarea casetei luminoase se face cu autocolant translucent sau normal, decupat conform graficii dvs. Aceasta folie adeziva este rezistenta la chimicale si solventi si are o suprafata satinata ce inlatura reflexiile, sau poate fi lucioasa.

Preturile acestui produs sunt orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura