Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Sigle logo design / corporate ID

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sigla sau logo-ul, ca semnatura a companiei, este punctul de pornire al identitatii unei companii si primul element vizual care deosebeste firma de competitori. Logo-ul sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de incredere.

Logo-ul reprezinta pentru o firma "prima impresie", este identitatea vizuala care va aparea atat pe documentele firmei (carti de vizita, foi cu antet, cataloage de prezentare, etc.), pe orice material de vanzare, de la ambalajul de produs pana la factura personalizata cat si pe stampila si pe materiale promotionale destinate oricarei campanii publicitare.

Suntem specializati in logo design, branding, corporate identity (creare sigla firma, design carti de vizita, mape de prezentare, cd de prezentare, foi cu antet, brosura, catalog, manual de brand, flyer, semnatura e-mail). Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Pentru a crea o imagine de succes companiei dumneavoastra trebuie sa incepeti prin achizitia unui logo profesional.

Fie ca doriti un logo simplu care sa reprezinte numele companiei fie ca doriti un logo complex agentia noastra va sta la dispozitie cu variante grafice nelimitate pentru alegerea solutiei potrivite. Majoritatea firmelor prezinta maxim 3-5 variante design pentru logo insa noi va oferim solutia ideala pentru obtinerea unui logo de calitate superioara.

Beneficiile pe care noi le oferim, pentru un pret destul de mic, pe care il platiti o singura data, sunt pentru totdeauna. Suportul tehnic oferit va ajuta sa fiti mereu sigur de ceea ce ati obtinut prin achizitionarea unuia dintre pachetele noastre. Crearea unei siglei profesionale este un proces complex, care se va reflecta in toate produsele publicitare pe care le veti folosi.

Realizarea logo-ului dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si sigla in format pdf, png transparent, pdf, pentru preview sau inserare in documente. Pana la alegerea variantei finale de sigla, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de cerinte.

Dupa realizarea siglei putem incepe un proces intreg de corporate ID, prin care va putem realiza tot felul de materiale personalizate: plicuri personalizate, coli cu antet, cd-uri/dvd-uri personalizate, facturi personalizate, mape de prezentare, etc.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura