Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Prelate personalizate pentru terase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Prelata personalizata este o metoda mai putin costisitoare de a-ti face cunoscuta afacerea, comparativ cu literele volumetrice.

Aceasta forma de a te face cunoscut este utilizata de catre magazinele alimentare, terase etc.

Personalizarea prelatelor se poate face prin serigrafie sau cu autocolant.

Copertina poliplan este folosita pentru protejarea unei intrari sau a unui geam de soare sau de ploaie . Acestea pot avea forme si culori diverse, potrivite cu locatia unde sunt montate.

Copertinele din poliplan au structuri metalice pretensionate cu schelet metalic din teava rectangulara, acoperite cu materialul numit prelata de 650g/mp. Aceste copertine sunt destinate acoperirii spatiilor mici de deasupra usilor sau ferestrelor cu o adancime cuprinsa intre 70 si 100cm, lungimea acestora fiind nedeterminata.

Structura metalica ce sta la baza copertinei trebuie sa fie sufficient de solida pentru a sustine greutatea copertinei, chiar incarcata cu zapada.

Copertina poliplan se realizeaza pe teava rectangulara grunduita si vopsita, peste care se intinde acest material (poliplan). Poliplanul este de fapt o folie PVC care are in consistenta sa insertie de fibra de sticla si plastic care confera o rezistenta deosebita.

Avantajul prelatelor cu poliplan este acela ca se pot obtine forme deosebite atat pe suprafete mici cat si mari, dar si o coloristica diversificata.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura