Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (326)

Banner roll up

0 stars: 0.00 din 0 pareri

270 lei
Brand
0.85m x 2m / 1m x 2m
Descriere
Roll-up banner este un sistem de afisare retractabil care permite afisarea unor suprafete mari de Print intr-un timp foarte scazut de montaj.

Sistemul roll-up banner se instaleaza in maxim 30 de secunde, rezultatul fiind un display publicitar mare, avand dimensiuni de 85x200 cm sau 100x200 cm.

Sistemul expozitional roll-up banner este ideal pentru prezentari, puncte de vanzare, promotii, lansari de produs, campanii publicitare, shoroom-uri, vitrine, hypermarket-uri, mall-uri, cinematografe, teatre, sali de conferinte, congrese si orice alt anturaj care are nevoie de strategii eficiente de promovare.

Imaginati-va ce puteti realiza cu 3 -4 sisteme roll-up banner, alaturate.
Display-ul roll-up banner este usor de transportat, avand o greutate de 2,8 kg.

Rollup Banner-ul a devenit un instrument de promovare extrem de important. Sistemele expozitionale portabile sunt recunoscute pentru impactul pe care il au asupra clientilor si a persoanelor interesate de serviciile oferite.

Preturile expuse sunt orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site..
Pentru cantitati mari pretul ajunge si la 130 lei + TVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura