Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Banner publicitar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Avantajele publicitatii realizate prin bannere stradale este de necontestat si datorita costului redus si a impactului vizual puternic, bannerele publicitare au luat amploare in ultima vreme in tara noastra. Un banner publicitar, expus la intrarea unui magazin poate spori vanzarile cu peste 20% - 30%.

Bannerele publicitare reprezinta o modalitate excelenta de a-ti promova produsele sau serviciile intr-un mod eficient si vizibil. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate superioara, iar designul poate fi personalizat in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client.

Avantajele bannerelor publicitare: rezistenta buna a imaginii in timp, imaginea foarte buna, rezistenta excelenta la intemperii.

Bannerele publicitare sunt rezistente in conditii de exterior o perioada lunga, se monteaza usor, pot avea dimensiuni foarte variate, se pot realiza in variante simpla sau dubla fata, se pot folosi atat la interior cat si la exterior, cu aplicatii extrem de variate.

Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura