Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Chibrituri personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Numele firmei tale poate aparea pe absolut orice, inclusiv pe cutia de chibrituri, pentru ca fiecare dintre noi interactioneaza cu branduri de la inceputul zilei pana la finalul acesteia.

La Sian Image Media veti gasi cea mai buna oferta de chibrituri promotionale de pe piata. Pentru campania dumneavoastra publicitara sau pentru orice campanie de marketing de succes, va oferim chibrituri personalizate cu sigla companiei dumneavoastra sau o scurta prezentare a produselor si a serviciilor oferite.

Chibriturile personalizate aduc un plus valoare ideilor dumneavoastra de marketing, mai ales cand sunt comandate in cantitati foarte mari. Cu cat comanda este mai mare, cu atat pretul per bucata este mai mic.

Deoarece nu lipsesc din niciun loc, diferitele chibrituri personalizate asigura cel mai mic cost pe mia de vizualizari din zona publicitatii.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura