Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Sacose plastic, hartie, personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2 lei Lei
Brand
Hartie
Out Of stock
Descriere
Aceste sacose hartie sunt din ce in ce mai des intalnite in randul comerciantilor de confectii si incaltaminte, al celor ce efectueaza activitati de catering, al firmelor care ofera diferite obiecte promotionale si in randul departamentelor de marketing ale societatilor comerciale.

Sacosele personalizate pot fi cu manere interioare decupate sau cu manere exterioare din hartie rasucita sau snur textil.

Modalitatea de personalizare este prin serigrafie. Aceasta metoda permite realizarea logo-ului, textului si a unei imagini intr-o calitate ireprosabila.

Pungile personalizate sunt extrem de folosite si la sfarsit de an cand se ofera angajatilor anumite cadouri in pungile companiilor respective.

Producatori pungi personalizate pentru cadouri, pungi standard la preturi de producator fixe, pungi hartie kraft nature sau carton cu manere stantate sau aplicate din hartie rasucita, snur asortat, intarituri de carton, eventual capse si thanks card-uri.

Pretul expus este orientativ.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura