Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Litere volumetrice LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Litere volumetrice 3D iluminate prin fata - sunt alcatuite din trei parti. Partea din spate cu LED-urile, partile electronice si partea din mijloc care imprastie lumina. Partea frontala este cea care da culoare siglei.

Litere volumetrice LED adauga un efect luminos si modern in designul oricarui spatiu.

Despre culorile disponibile in profil lateral litere volumetrice, litere 3D, litere luminoase - oricare din culoare doriti. Iluminarea se face cu leduri superflux, iar intensitatea luminoasa a fiecarui LED este de 6Lm - 15Lm.

Caracteristici tehnice litere volumetrice 3D iluminate prin fata:

- Aceste litere volumetrice 3D iluminate prin fata sunt realizate din materiale combinate, komatex, aluminiu, dibond, plexiglas;
- Fata literelor volumetrice este executata din plexiglas, decorat cu autocolante translucente de diferite culori, pe care clientii nostrii le pot alege dupa preferinte.

Al doilea beneficiu existent este faptul ca se poate alege dintr-o foarte variata gama de fonturi si caractere care pot scoate in evidenta cele mai importante caracteristici pe care le are firma dvs.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura